HVOR

PUNKT & PRIK holder til i kælderen på Bøgevej 20 i Varde, hvor både kontor og atelier danner rammerne for hverdagen. PUNKT & PRIK deler også hverdag med en flok kreative kolleger hos Fabrikskompagniet, der har til huse i en gammel fabriksbygning centralt i Esbjerg. Fabrikskompagniet er Esbjergs nye kontorfællesskab for kreative virksomheder indenfor blandt andet design, indretning og kommunikation. Her finder jeg sparring, inspiration og samarbejdspartnere inden for en bred vifte af kompetencer.

ULLA HARMSEN

Efter mange års erfaring fra den grafiske branche, er jeg hoppet ud som selvstændig grafisk designer og kunstner med designværkstedet PUNKT & PRIK. Med PUNKT & PRIK har jeg mulighed for at gå efter det jeg elsker allermest. Muligheden for at forene glæden og udfordringerne mellem de grafiske rene linjer og de vilde penselstrøg.

Jeg har et stort og dejligt netværk af fotografer, tekstforfattere, illustratorer, filmskabere, webnørder, projektledere og andre dedikerede specialister i baghånden, og sammen kan vi derfor også klare de større opgaver.

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN OM DIT NÆSTE PROJEKT?punkt-og-prik-logo_hvid.png